ESCAPE HOUSE VARAUSEHDOT:

1. PELIN VARAAMINEN
Peli varataan sivustomme varauskalenterista, sähköpostilla tai puhelimitse. Varauskalenteristamme näet vapaana olevat peliajat, otathan meihin yhteyttä jos kalenterimme näyttää varattua haluamallesi päivälle, katsotaan yhdessä miten voimme sinua palvella.

2. YHTEYSTIEDOT
Peliä varatessa tulee ilmoittaa nimi, sähköpostiosoite ja puhelinnumero. Varaaja vastaa siitä että täyttää varauksen yhteydessä oikeat tiedot.

3. VARAUKSEN VAHVISTUS
Vahvistamme kaikki varaukset manuaalisesti, jotta välttyisimme päällekkäisiltä varauksilta. Jos vahvistusta ei ole tullut vuorokauden sisällä, otathan meihin yhteyttä. Varaaja on vastuussa siitä että on vastaanottanut varausvahvistuksen, jos varausvahvistus ei saavu kahden vuorokauden kuluttua varauksesta tulee hänen olla yhteydessä sähköpostitse.

4. MAKSUEHDOT
Maksu tapahtuu pelin yhteydessä, maksuvälineenä käy useimmat maksukortit, käteinen ja yrityksille laskutus. Yritystilausuudet laskutetaan heti tapahtuman jälkeen. Laskujen maksuehto: 14 pv netto, ellei muuta sovita.

5. VARAUKSEN PERUUTUS- JA MUUTOSEHDOT
Peruutukset ja muutokset varaukseen tulee tehdä aina kirjallisesti sähköpostilla, peruutus katsotaan tapahtuneeksi sillä hetkellä jolloin tieto peruutuksesta on saapunut sähköpostiimme.

Varatun pelin voit perua 48 tuntia ennen peliä sähköpostilla info@escapehouse.fi

Jos peli perutaan myöhemmin kuin 48 tuntia ennen varattua peliä, veloitamme 50 euron peruutusmaksun.

Jos peliä ei peruta lainkaan, veloitamme pelin varaajalta peruuttamattomasta varauksesta koko varatun pelin hinnan.

Jos pelaajamäärään tulee varauksen jälkeen muutoksia otathan yhteyttä meihin puhelimitse tai sähköpostilla. Jos muutoksia ei ilmoiteta ja pelaajia saapuu pelipaikalle vähemmän kuin varauksessa, veloitamme alkuperäisen varauksessa olevan summan. Jos pelaajia saapuu pelipaikalle enemmän kuin varauksessa, veloitamme ylimääräisistä pelaajista hinnastomme mukaisesti.
Kaikki muutokset ovat aina riippuvaisia palvelun saatavuudesta, esimerkiksi pelien maksimi pelaajamärästä.

Viimehetken varaukset tai muutokset vain puhelimitse.

4. PELIN ALOITUS
Pelipaikalle on saavuttava 15 minuuttia ennen pelin alkua. Jos myöhästytte varauksessanne olevasta pelistä, lyhennämme peliaikaanne myöhästymisen verran. Peliaika on 60min + 10min ohjeistus / tutustuminen pelin sisältöön.

5. HUOMAUTUKSET
Asiakas on velvollinen tekemaan välittömästi yrittäjälle tai tämän edustajalle huomautuksen mahdollisista puutteista, joita hän on havainnut ja jotka voidaan korjata jo pelin aikana. Korvausvaatimukset ja huomautukset tilatuista palveluista, joita ei olisi voitu korjata tapahtuman aikana on tehtävä kirjallisesti yhden kuukauden kuluessa tapahtumasta.
Palvelun tilaaja on velvollinen korvaamaan Photo Booth Finland Oy:n tai Juomahuone Laitisen irtaimistolle aiheutetut vahingot.
Mikäli sopijapuolet eivät pääse yhteisymmärrykseen asiassa, riita-asia käsitellään Pirkanmaan käräjäoikeudessa.
Mahdolliset kysymykset varausehdoista tulee esittää ennen varausta. Varaamalla palvelun hyväksytte varausehdot.

Tarkistathan varauksen jälkeen, että vahvistus varauksesta on saapunut sähköpostiisi. Jos vahvistusta ei ole tullut vuorokauden sisällä, ole ystävällisesti yhteydessä meihin sähköpostitse info@escapehouse.fi tai puhelimitse 044 244 3370

TAKAISIN