Valokuvatulosteet

Palveluihimme kuuluu AINA rajaton määrä tulosteita, jokaiselle kuvassa olijalle tulostetaan yhdet kuvat.

Valittavissa on useita erilaisia muistoja, paketteihimme sisältyy joko perinteiset 5x15cm kokoiset Photo Booth -kuvaliuskat tai postikortin kokoiset 10x15cm valokuvat. Lisäpalveluna kuvat on mahdollista tulostaa luottokortin kokoiselle muovikortille, tai niistä voidaan tehdä usean kuvan "Flipbook" kuvasarja.

Kuvapohjat suunnitellaan toiveidesi mukaan yrityksesi logoilla tai esimerkiksi synttärisankarin tai hääparin nimillä varustettuna. Kuvapohjat ovat räätälöitävissä kokonaisuudessaan, esim. värit, fontit, kuvien asettelu sekä kuvien määrä voidaan muuttaa haluamallasi tavalla. Halutessasi yrityksesi graafinen suunnittelija voi tehdä tämän antamillamme ohjeilla.

Perinteinen Photo Booth -kuvaliuska

Photo Booth -automaatit tulostavat kaksi perinteistä 5x15cm kuvaliuskaa, toinen kuvaliuskoista voidaan laittaa vaikka hääparin vieraskirjaan hauskan viestin kaveriksi.

Tulosteessa on yleisesti kolme erilaista valokuvaa, sekä hääparin nimet ja päivämäärä tai yrityksesi logo ja markkinointiviesti.

Lisäämällä varaukseesi Instagram printterin ominaisuudet, voimme tulostaa kuvaliuskojen lisäksi 10x15cm kuvat suoraan Instagramista.

Valokuvat 10x15cm

Vaihtoehtoisesti valokuvat voidaan tulostaa normaalikokoisina 10x15cm valokuvina.

Sopii parhaiten esimerkiksi hääjuhlan alkuun, tai yrityksesi gaalailtaan, jossa halutaan ikuistaa juhliin saapuvat vieraat "Red Carpet" tyylisellä kuvauksella.

Valokuvasta voidaan tehdä esim. "lehden kansikuva".

Lisäämällä varaukseesi Instagram printterin ominaisuudet, voimme tulostaa 10x15cm kuvat myös suoraan Instagramista.

valokuva-automaatti – photo booth
valokuva-automaatti – photo booth
valokuva-automaatti – photo booth

Instagram printit

Erittäin laadukkaita kuvia tulostava hashtag -printteri tulostaa reaaliajassa sinun juhliesi tai yrityksesi tapahtuman yksilöllisellä hashtagilla merkityt kuvat suoraan Instragramista tai Twitteristä. Kuvan lisäksi tulosteessa näkyy Instagram profiilin nimi/kuva, sekä kaikki merkityt hashtagit.

Valokuvat tulostetaan heti normaalikokoisina 10x15cm valokuvina tai luottokortin kokoisina muovikortteina (lisäpalvelu).

Instagram -printterin ominaisuudet voidaan yhdistää jokaiseen Photo Booth -kuvauspakettiin.

Muovikortit

Perinteisten Photo Booth -kuvaliuskojen sekä valokuvien lisäksi valikoimistamme löytyy myös luottokortin kokoiset muovikortit, joihin voidaan ikuistaa Photo Booth & Hashtag Booth -kuvat!

Magneettijuovakortteihin voidaan koodata esim. lahja- / kanta-asiakaskortti, vaikka sisäänpääsy- tai drinkkilippu iltajuhliin!

Lisäämällä varaukseesi Instagram printterin ominaisuudet, voimme tulostaa kuvaliuskojen lisäksi asiakkaidesi kuvat muovikorteille suoraan Instagramista.

Muovikorttien tulostus on lisäpalvelu, joka laskutetaan tapahtuman jälkeen menekin mukaan 1€/kpl

FlipBook -kuvasarja

Mikä voi olla hauskempi kuin kolmen kuvan kuvaliuska? Tietenkin 8-24 kuvasarjan kuvakirja! Flipbook tuo GIF animaatiot valokuviksi, jotka tulostuvat automaateistamme välittömästi niin kuin muutkin valokuvat!

GIF –animaatiot voidaan lähettää myös omaan sähköpostiin heti kuvauksen jälkeen.

Kuvasarjan tulostus on lisäpalvelu, joka laskutetaan tapahtuman jälkeen menekin mukaan 1€/kpl

Photo Booth kuvat - Flipbook
Photo Booth kuvat - Flipbook
Photo Booth kuvat - Flipbook

TEE ITSELLESI TARJOUS TAI VARAA PALVELU HETI

Apua varaukseen?

1. Aloita valitsemalla kalenterista tapahtumasi aloituspäivämäärä 
2. Valitse listalta suosikki automaattisi ja paina "VARAA TÄSTÄ" 
3. Valitse haluamasi tuntimäärä 
Lisäpäivät, lisätunnit ja muut tarvitsemasi lisäpalvelut ovat valittavissa seuraavassa vaiheessa.

Searching Availability...