PHOTO BOOTH VARAUSEHDOT:

1. TARJOUSPYYNTÖ
Olemme suunnitelleet nettisivumme helpottaaksemme sinun työtäsi tapahtuman suunnittelussa ja sen budjetoinnissa, olet sitten järjestämässä omia juhlia, oman yrityksesi markkinointitapahtumaa tai olet osana suurempaa tapahtumatuotantotiimiä. Varaus on nopeaa ja helppoa, tarjousta ei tarvitse odotella vaan saat sen HETI sellaisena pakettina kuin itse haluat! Verkkokaupastamme näet vapaana olevat päivät, käytettävissä olevat palvelut ja valokuva-automaatit sekä hinnat kaikille tarjolla oleville palveluille. Valittavissa on Photo Booth -valmispaketit jotka sisältävät kaiken tarvittavan, tai halutessasi voit kasata oman paketin tarpeidesi mukaisesti. Useat automaattimme mahdollistavat sinua tekemään budjettiin sopivan tarjouksen itsellesi tai asiakkaallesi helposti ja yksinkertaisesti ilman sitoumusta!
Voit tallentaa tarjouksen sähköiseen muotoon, tai tulostaa sen paperisena ja näin toimittaa kaiken tarpeellisen tiedon tiimillesi tai kolmannelle osapuolelle jolle itse lasket tarjousta. Otathan meihin yhteyttä jos kalenterimme näyttää varattua haluamallesi päivälle, katsotaan yhdessä miten voimme sinua palvella.

2. TILAUKSEN VAHVISTAMINEN
Pyydämme sinua vahvistamaan varauksesi 14 vuorokauden kuluessa tarjouksen vastaanottamisesta, varaus astuu voimaan vahvistettuasi tarjouksen kirjallisesti sähköpostilla osoitteeseen info@thephotobooth.fi.
Jos vahvistus ei saavu 14 vuorokauden kuluessa varauksesta, poistuu varauksesi automaattisesti kalenteristamme.

3. MAKSUEHDOT
Veloitamme varausmaksun jokaisesta vahvistetusta varauksesta. Varausmaksu on 1/3 kokonaissummasta ja se hyvitetään loppulaskun yhteydessä. Varausmaksu tulee olla maksettuna ennen tapahtuman alkua.
Tilattu palvelu voidaan myös sovittaessa laskuttaa kokonaisuudessaan yhdellä laskulla ennen tapahtumaa.
Yritystilausuuksien loppulasku laskutetaan heti tapahtuman jälkeen. Maksuvälineenä käy useimmat maksukortit, käteinen ja yrityksille laskutus. Loppulaskujen maksuehto: 14 pv netto, ellei muuta sovita.
Yksityistilaisuuksien, kuten hää- tai syntymäpäiväjuhlien loppumaksu suoritetaan viimeistään tapahtumapäivänä.

4. VARAUKSEN PERUUTUS- JA MUUTOSEHDOT
Peruutukset ja muutokset tilaukseen tulee tehdä aina kirjallisesti sähköpostilla, peruutus katsotaan tapahtuneeksi sillä hetkellä jolloin tieto peruutuksesta on saapunut sähköpostiimme. Asiakas voi peruuttaa varauksen ilmoittamalla siitä sähköpostitse viimeistään 7 vrk ennen vahvistettua päivämäärää, varausmaksua (1/3 kokonaissummasta) ei kuitenkaan palauteta asiakkaalle.
Mikäli peruutus tehdään myöhemmin kuin 7 vrk ennen vahvistettua päivämäärää, tai tilausta ei peruta lainkaan on asiakas velvollinen maksamaan koko tilauksen kokonaissumman.
Samalle viikolle tehtyä varausta ei voi enää vahvistuksen jälkeen peruuttaa, tapahtuman peruuntuessa asiakas on velvollinen maksamaan koko tilauksen kokonaissumman.

Mikäli työntekijämme ei pysty vapaasti toimitamaan automaattia tapahtumapaikalle tai esimerkiksi ei pääse tapahtumapaikalle sisälle varauksen yhteydessä sovitulla aikataululla, eikä varauksen tekijään / tapahtumapaikalla vastaavaan yhteyshenkilöön saada yhteyttä on työntekijämme velvoitettu odottamaan varatun kuvausajan alkamiseen asti. Jos varauksen alkaessa yhteyshenkilöön ei saada yhteyttä, työntekijämme katsoo tapahtuman peruuntuneeksi ja poistuu tapahtumapaikalta.
Tapahtuman peruuntuessa asiakas on velvollinen maksamaan koko tilauksen kokonaissumman.

Varaukseen voi tehdä muutoksia 24 tuntia ennen varauksen alkamisaikaa, kaikki muutokset ovat kuitenkin aina riippuvaisia palvelun ja automaattien saatavuudesta. Muutoksista mahdollisesti johtuvat lisäkulut ilmoitamme asiakkaalle päivitettyjen tilaustietojen yhteydessä ja veloitamme loppulaskulla.

5. TOIMITUSEHDOT
Photo Booth Finland Oy:llä on oikeus peruuttaa palvelu, vain mikäli jos kyseessä on ylivoimainen este (force majeure) kuten kuvauskaluston tekninen vika, henkilökunnan sairastuminen tai ulkotapahtumissa huonot sääolosuhteet.
Palvelun peruuntuessa asiakkaalla on oikeus saada Photo Booth Finland Oy:lle maksamansa summa takaisin kokonaisuudessaan tai toteutumatonta osaa vastaava hinta.
Photo Booth Finland Oy ei vastaa mistään asiakkaalle aiheutuneista kuluista jotka aiheutuvat toimitusehtojen mukaisesta peruuntumisesta.
Palvelun hinta sisältää jokaisen automaatin palvelukuvauksessa mainitut palvelut sekä valitut lisäpalvelut.

6. TOIMITUSKULUT
Veloitamme toimituskulut maakuntien mukaan.
Toimituskulut sisältävät kuvauskaluston toimittamisen tapahtumapaikalle, kuvauskuntoon laiton, purkamisen, pois viennin, parkkimaksut sekä työntekijän voimassa olevan normaalin kilometrikorvauksen (vuonna 2022 0,46€/km). 

Jos tapahtumapaikalle on vaikea kulku tai sen asennus ja purku vaativat kaksi työntekijää, veloitamme toisen työntekijän paikalla olosta rakennuksen ja purkamisen ajan 65€ / h.
Esimerkkinä Black Pearl Photo Booth asennus ja purku yht. kolme tuntia.

Toimituskuluihin lisätään yöpymiskulut, jos tapahtumapaikka tai tapahtuma-aika sitä vaativat. Oletuksena muutamissa toimitusmaksuissa on yöpyminen yhdeksi yöksi. Jos tapahtuma on pitkäkestoinen tai se vaatii useamman työntekijän, muutamme varausta tapahtuman mukaisesti ennen tarjouksen lähettämistä.
Toimituskulut, sekä mahdolliset yöpymiskulut, veloitamme loppulaskulla.

7. AINEISTON TOIMITTAMINEN
Palveluumme kuuluu kuvapohjien suunnittelu toiveidenne mukaisesti, logoillanne varustettuna veloituksetta.
Asiakas on velvollinen toimittamaan tapahtuman suunnitteluun pyydetyt lisätiedot sekä kaikki pyydetyt aineistot / markkinointimateriaalit kuvatulosteita varten viimeistään 7 vrk ennen vahvistettua päivämäärää.
Asiakas on velvollinen toimittamaan automaattien brändäykseen tarvittavat materiaalit viimeistään 14 vrk ennen vahvistettua päivämäärää.
Mikäli aineistoa ei toimiteta sovittuun päivään mennessä, veloitamme meille aiheutuneesta lisätyöstä 65€/h.

8. HUOMAUTUKSET
Asiakas on velvollinen tekemaan välittömästi yrittäjälle tai tämän edustajalle huomautuksen mahdollisista puutteista joita hän on havainnut ja jotka voidaan korjata jo tapahuman aikana. Korvausvaatimukset ja huomautukset tilatuista palveluista joita ei olisi voitu korjata tapahtuman aikana on tehtävä kirjallisesti yhden kuukauden kuluessa tapahtumasta.

Palvelun tilaaja on velvollinen korvaamaan järjestämässään tapahtumassa Photo Booth Finland Oy:n irtaimistolle mahdollisesti aiheutuvat vahingot. Esimerkiksi tilaajan tapahtumassa olevan vieraan/vieraiden käytöksestä johtuvat rikkoutuneet kuvauslaitteet tai valokuva-automaatit.

Mikäli sopijapuolet eivät pääse yhteisymmärrykseen asiassa, riita-asia käsitellään Pirkanmaan käräjäoikeudessa.

Mahdolliset kysymykset varausehdoista tulee esittää ennen varausta. Varaamalla palvelun hyväksytte varausehdot.

Tarkistathan varauksen jälkeen, että vahvistus tarjouksesta/varauksesta on saapunut sähköpostiisi. Jos vahvistusta ei ole tullut vuorokauden sisällä, ole ystävällisesti yhteydessä meihin sähköpostitse info@thephotobooth.fi tai puhelimitse 044 244 3370

Me emme turhia lupaile, me toimimme!

-Photo Booth Finland Oy:n tiimi

TAKAISIN