Black Pearl Photo Booth

valokuva-automaatti – photo booth - valokuvauskoppi - valokuvakoppi

Brändättävä valokuvauskoppi on paras valinta jos haluat tehdä vaikutuksen vieraisiin ja luoda juhliisi vanhan ylellisen valokuva-automaatin fiiliksen nykyaikaisella tekniikalla. Black Pearl Photo Booth sopii erittäin hyvin ohjelmanumeroksi yritysjuhliin tai vetonaulaksi messuille. 

Automaatti voidaan myös brändätä ulkoisesti yrityksesi ilmeellä!

Kuvauskoppi

Kuvauskoppi on kooltaan 250cm leveä, 100cm syvä ja 220cm korkea. Automaatin “konehuone” on n. 100cm leveydeltään ja loput n. 150cm on kuvattavien käytössä.
Kopin sisällä on leveä penkki, joten kuvaus tapahtuu istualtaan. Kuvauskoppiin mahtuu maksimissaan neljä henkilöä istumaan, riippuu tietenkin henkilöiden hartialeveydestä ja egon suuruudesta kuinka monta koppiin mahtuu kerrallaan.

Kuva Photo Boothin sisältä

Kuvauksien määrä tapahtumissa

Asiakkaani usein kysyvät minulta; “Kuinka monta kuvausta illan aikana voidaan tehdä? Kuinka pitkä kuvausaika tapahtumaamme olisi hyvä?”
Kuvaustapahtuma on yleisesti hyvin nopea, yhden kaveriporukan kuvaamiseen menee aikaa n. 30 sekuntia ja kuvien tulostuksessa kestää n. 10 sekuntia per kuvaliuskapari. Toki täytyy ottaa huomioon kuvaukseen valmistautuminen ja rekvisiitan valitseminen ennen kuvausta, tämä kuitenkin tapahtuu yleisesti valokuvauskoppiin jonottaessa. Vauhdikkaimmissa tapahtumissa kuvauksia on jonoksi asti ja tulostin työntää kuvia ulos koko tapahtuman ajan jatkuvalla syötöllä.
Keskimäärin tapahtumissa joissa olemme olleet mukana on n. 50 kuvausta tunnissa. Innokkaimmat kuvattavat tulevat kuitenkin uudestaan joko samalla porukalla tai eri kavereiden kanssa, joten oma suositukseni on että kuvauskoppi on käytettävissä aina koko tapahtuman ajan ja näin asiakkaani myös yleensä varauksen haluavat tehdä.

Jonotusta kuvauskoppiin

Ginger Joe Photo Booth

Kuvauskopin ja kuvapohjien brändäys suunnitellaan aina tapahtumakohtaisesti asiakkaan kanssa, teemme brändäyksen kokonaan valmiiksi tai vaihtoehtoisesti asiakas voi itse toteuttaa ja toimittaa valmiin aineiston meille.

Esimerkkinä Ginger Joen useassa tapahtumassa käytetty kuvauskoppi, sen sisällä oleva kosketusnäyttö ja heti kuvauksen jälkeen tulostuvat valokuvat olivat kaikki brändätty asiakkaan suunnittelemalla aineistolla tapahtumien teemoihin sopivaksi.

Kuvauskopin brändättävissä olevat alueet:
– Yläosa, 150cm x 25cm
– Automaatin vasen puoli, 30cm x 60cm
– Automaatin oikea puoli, 60cm x 120cm
– Kosketusnäyttö, 1920×1080

Ginger Joe Photo Booth Halloween bileissä

Valokuvatulosteet

Photo Booothin paras juttu on hauskan kuvaushetken lisäksi tietysti itse valokuvatulosteet jotka saa mukaan heti kuvan ottamisen jälkeen. Kuvauspaketteihin kuuluu rajaton määrä printtejä ja tulostamme tapahtumissamme aina jokaiselle kuvassa olevalle henkilölle omat kuvat. Tulostusvaihtoehdoistamme ehdottomasti suosituin kuvakoko on 5x15cm kuvaliuska, joita automaatista tulostuu oletuksena parillinen määrä.

Valokuvatulosteiksi Ginger Joen tapahtumissakin valittiin perinteiset ja suosituimmat 5x15cm kuvaliuskat, valittu kuvapohja mahdollisti kolmen kuvan ottamisen hauskaksi kuvasarjaksi.

5×15 cm kuvaliuskojen muutettavissa olevat alueet:
– Kuvaliuskojen pohjaväri
– Kuvaruutujen pohjaväri
– Kuvien asettelu ja koko
– Logon ja tekstien paikka

Ginger Joe - 5x15cm kuvaliuskat

Kosketusnäyttö

Tässä kuvauskopissa Photo Booth -kuvausta ohjataan 24 tuumaiselta kosketusruudulta ja kuvattavana olevat henkilöt näkevät itsensä koko kuvauksen ajan livekuvana. Kuvauksessa olevat henkilöt näkevät ruudulta “lähtölaskennan” 5…4…3…2…1 ennen kuvan ottamista, jolloin he tietävät koska kuva otetaan.
Kuvauksen “aloitusruutu” on myös brändättävissä asiakkaan haluamalla tavalla.

Brändätty kosketusruutu

Lisää mallikuvia ja esimerkkejä automaattien sekä valokuvien brändäyksestä löytyy täältä..

Kuvaustaustat

Vintage tyylisen kopin kuvaustaustana käytämme vanhaa tyyliä kunnioittaen muutamia erilaisia verhotaustoja joista suosituimmat värit ovat musta ja punainen. Olemme pitäneet tämän kuvauskopin taustavaihtoehdot yksinkertaisina ja päätyneet tarjoamaan monipuolisia taustoja vain “open air” Photo Bootheissa, joista kerron myöhemmin lisää.

Kuva Photo Boothin sisältä

Kuvat sähköpostiin

Jokainen kuvassa olija haluaa muistoksi kuvatulosteen ja noin 90% heistä ottaa kuvan myös digitaalisessa muodossa jos se on mahdollista saada. Kuvatulosteet kuuluvat hintaan aina, printtikuvien lisäksi tarjoamme asiakkaille lisäpalvelun joka mahdollistaa kuvien lähettämisen diginä reaaliajassa sähköposteihin.

Kaikkiin kuvauspaketteihimme kuuluu aina ammattitaitoinen henkilökuntamme joka lähettää digikuvat valokuva-automaatista erillään olevalla laitteistolla halukkaiden sähköposteihin.

Henkilökuntamme avustuksella mahdollistamme sujuvan kuvaustapahtuman niin, että seuraava kaveriporukka voi jo tulla kuvattavaksi kun edellisen porukan kuvat tulostuvat ja heille lähetetään kuvia sähköpostiin.

Sähköpostiviestiin voidaan myös lisätä asiakkaan haluama tervehdysviesti.

Hei,
Kiitos että kävit kuvassa 🙂
Liitteenä kuvasi tapahtumasta, toivottavasti oli hauskaa!

Ystävällisin terveisin,
Jarno Lindén
Photo Booth Finland Oy

Ville työn touhussa

Tapahtuman suunnittelu

Kun asiakas on vahvistanut tapahtuman, toimitamme hänelle vahvistusviestimme yhteydessä brändäysaineiston valmistukseen tarvittavan ohjeistuksen sekä mallikuvat. Asiakas voi itse päättää haluaako suunnitella brändäyksen itse, vai teemmekö sen heidän puolestaan.

Aineiston voi tehdä helposti toimittamiemme mallipohjien päälle, tai vaihtoehtoisesti aineisto voidaan tehdä ohjeistuksemme mukaisesti oikean kokoiseksi. Lähettämissämme mallikuvissa on myös kuva valokuvauskopista, jolloin asiakas voi mallailla valmistamaansa brändäysaineistoa kuvauskoppiin. Suurin osa brändäyksistä toteutetaan meidän toimestamme, jolloin asiakas toimittaa markkinointimateriaalit ja toiveet brändäyksen sisällöstä ohjeistuksemme mukaisesti.

Ginger Joe Photo Booth mallikuva

Kuvamuistot

Jos et muuten muista olleesi bileissä mukana, niin ainakin hauskat kuvat muistuttavat sinua siitä.

Takana on satoja toteutettuja tapahtumia ja näistä itselleni yhdet mieleenpainuvimmista muistoista ovat jääneet yhteistyössä Ginger Joen kanssa koetuissa tapahtumissa. Lisää ikimuistoisista tapahtumista seuraavassa kirjoituksessa!

Haluaisitko sinä tämän tai jonkun muun valokuvauskoppimme tapahtumaasi tai juhliisi? Tutustu automaatteihin täältä.